ĆIRO ODGOVORIO NA PITANJE ZAŠTO SU HRVATI 'FUDBALSKI VANZEMALJCI ZA SRBE': / 'Srbi, pi*ka vam materina, pa što me niste zvali?!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ćiro tvrdi da je najveća pogreška FSS-a što poslije otkaza Slavoljuba Muslina nije Savez njega postavio za izbornika

4.7.2018.
17:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Iako su orlovi ispali s Mundijala, srpski mediji i dalje izvještavaju o svemu što se događa na prvenstvu, tako s fokusom pišu i o Hrvatskoj, koja u subotu od 20 sati igra utakmicu generacije za prolaz u polufinale protiv domaćina Rusije u Sočiju.

Pa tako srpski tabloid Kurir donosi tekst pod nazivom: 'Srbi, pi*ka vam materina! Legendarni hrvatski trener žestoko opleo: 'Pa ja bih od Srbije napravio ono što je sada Hrvatska!' 'Trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević bez pardona odgovara na pitanje Kurira "zašto su Hrvati fudbalski vanzemaljci za Srbe?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa tako Ćiro tvrdi da je najveća pogreška FSS-a što poslije smijene Slavoljuba Muslina nije njega postavila za izbornika.

Image

ĆIRO DAO ‘STRUČNU ANALIZU’ IGRE VATRENIH I POSTAO HIT NA INTERNETU: ‘Je*ali smo majku cijelom svijetu!’

"Pa pi*ka vam materina, imali ste priliku mene angažirati, a niste! S koncentracijom kvaliteta i potencijalom koji imate u reprezentaciji Srbije, ja bih napravio ono što je sad Hrvatska. Pošto sam u penziji, mogu slobodno to kazati i dodati onu čuvenu Napoleonovu rečenicu: "Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu." Zaje*ao bih ja sve da sam postao vaš izbornik" u svom će stilu popularni Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, u tekstu se ističe kako je "Hrvatska pravi hit Mundijala u Rusiji jer se plasirala među osam najboljih reprezentacija svijeta, iako je svojim navijačima u nedjelju navečer kidala živce u drami s Dancima".

Nakon što je u razgovoru za Net.hr neposredno nakon utakmice Ćiro iznio dojmove o utakmici Hrvatske i Danske, isto je napravio i s Kurirom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, jedva sam odgledao do kraja, ali sve je dobro kad se dobro svrši. A završilo se super po nas. Očekujem da Hrvatska bude prvak svijeta! Možemo do samog kraja, siguran sam. Rusi nemaju kvalitetu da nas zaustave, a neka u finalu zaigramo protiv Brazilaca. I njih ćemo baciti na koljena", dodaje Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo