ĆIRO KROZ SUZE PORUČIO ČAČIĆU: / 'Slušaj staru budalu, taj dečko je Bog, a ti ga držiš na klupi!'

Image

Ono što mnogi smatraju preuranjenim odlaskom hrvatske reprezentacije s Europskog nogometnog prvenstva prokomentirao je i nekadašnji izbornik Vatrenih Miroslav Ćiro Blažević.

26.6.2016.
10:39
VOYO logo

"Ovo što sam sada doživio, nisam nikada, ovo je strašno, strašno. Ne znam je li izbornik Čačić doživio nešto slično, ali znam da je napravio fatalnu pogrešku, fatalnu. Ma ja ne mogu vjerovati da mu Pjaca nije igrao. Pa Pjaca je, moj Čačiću, Bog, a ti ga držiš na klupi, zagrijavaš", izjavio je Blažević kroz suze, piše Večernji list koji donosi i nastavak njegovih dojmova:

'I onda se dogodi užas'

"Kako neću plakati, pa ja sam Hrvat i u svoj ovoj tuzi u kojoj u Hrvatskoj živimo, ovi naši igrači su svjetlo, oni su nam bili nekakva nada. I sad je ugašena ovako nepravedno. Zato ne mogu vjerovati da Pjaca nije igrao, da nije ušao mnogo ranije u igru. Gledam utakmicu i stalno vičem: 'Ante, uvedi Pjacu, uvedi Pjacu'. Pa daj poslušaj ovu staru budalu. Ali, ne. I onda se dogodi užas. Ma, ne mogu više govoriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Na tragu Ćirinih misli bio je i Tomislav Ivković:

'Grozno je ovako ispadati'

"Nismo zaslužili ispadanje prema prikazanom u ovoj utakmici. Iz naše dvije velike prilike Portugal nam je napravio dva kontranapada i zabio nam gol. Treba reći da nismo imali ni sreće, ali meni se nekako počeo gubiti raspored na terenu, a ulaskom Pjace riješili smo taj problem. Gledajući ovu utakmicu, moj je dojam, a neću nikoga imenovati, da su dva igrača koja su izašla morala ranije izaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Pjaca? Možda sam malo subjektivan, ali meni bi Pjaca igrao u prvih jedanaest. On je poseban igrač, tip nogometaša koji radi razliku na terenu, koji donosi toliko toga. Kada je ušao, sve se okrenulo, u tih deset minuta koliko je dobio upravo to je pokazao. Grozno je što mi stalno moramo ovako dramatično, tragično ispadati, strašno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo