'J***t ću ti majku i onda ništa... Kad on nešto kaže, to stoji'

Legendarni Ćiro Blažević bio je gost stote obljetnice HNS na kojem je došao i predsjednik UEFE Michel Platini. Prvi čovjek europskog nogometa oprao čelne ljude hrvatskog nogometa kao i Vladu RH.

6.12.2012.
13:47
VOYO logo

"Kad je govorio, pomislio sam 'sva sreća da nitko ne zna francuski'. Strašno sam bio iznenađen, ali lagao bih kada bih rekao da mi nije imponiralo", rekao je Ćiro i objasnio što je to Platini točno poručio čelnicima HNS-a:

"Bio je savršeno jasan. Obratio se i Vladi, a na konkretan način rekao je da je naš nogomet kriminalni milje. Baš je tu riječ upotrebio. Upotrijebio je i riječ okrutno i bio je okrutan. On ima informacije i činjenice i zna za sva uhićenja i huliganizam. Ne bih njegovo upozorenje olako shvatio. Platini zna koje su mu ovlasti i lijevom rukom može skinuti svaku nogometnu naciju. Njegove riječi nisu kao kod nas: 'J***t ću ti majku i onda ništa... Kad on nešto kaže, to stoji'"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj Ćiro je još jednom podboo ministra Jovanovića.

"To nije upozorenje poput onog Jovanovićeva koji kaže: 'Za mjesec dana ću doći i pregledati da vidim jesu li svi papiri u redu'. To je isto kao da ja orobim banku i onda mi kažu, sakrij pare, mi dolazimo", istaknuo je Blažević za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo