ĆIRO BLAŽEVIĆ ODUŠEVLJEN VATRENIMA: / Niti najveći optimisti nemaju snove kao on, Hrvatska 'prebacuje' njegovu broncu!

Image
Foto: PIXSELL

Pred Hrvatskom je ogled protiv Argentine, potom i Islanda

18.6.2018.
9:14
PIXSELL
VOYO logo

Uvodnih 2-0 protiv Nigerije stavili su tri boda na konto hrvatske reprezentacije koja predvodi ljestvicu skupine D Svjetskog nogometnog prvenstva ispred Argentine i Islanda koji imaju bod, te posljednjeplasiranog afričkog predstavnika.

Iako su stvari u taboru reprezentacije daleko od idealnih, što sugeriraju izvori s lica mjesta koji ukazuju na to da će Nikola Kalinić biti potjeran iz Rusije, bivši izbornik reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević, vjerojatno u tom trenutku bez te informacije, djeluje iznimno zadovoljno u osvrtu na dosad viđeno. Tako Sportske novosti prenose njegov optimizam u osvrtu na utakmicu protiv Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AFERA U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI! /

Dalić prekrižio nezadovoljnog igrača, tjera ga iz Rusije!? 'Sve ćete saznati u ponedjeljak'

Image
AFERA U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI! /

Dalić prekrižio nezadovoljnog igrača, tjera ga iz Rusije!? 'Sve ćete saznati u ponedjeljak'

Možemo biti ponosni

"Nemam niti jednu, čak niti najbanalniju primjedbu, ovo je bila prava nogometna rapsodija u režiji naše reprezentacije. Svi naši dečki, svi odreda, bili su na visokoj razini, svak' je bio na visini zadatka koji mu je izbornik Dalić namijenio. Onaj mali Rebić bio je prava napast cijelo vrijeme, jahao je protivnicima cijelo vrijeme na glavi, Strinić je odigrao odličnu utakmicu. Što onda reći za Modrića i Mandžukića?! Onaj je jedanaesterac trebalo zabiti i potvrditi pobjedu, vidjeli ste kako je veliki Leo Messi odradio isti zadatak nekoliko sati ranije. A Luka ga je tako mirno smjestio u malu mrežicu. Svi zajedno možemo biti jako ponosni."

Kao plitak potok

Pred Hrvatskom su sljedeće dvije utakmice u skupini. I Argentina i Island će 'pasti' pod naletima hrvatske reprezentacije, uvjeren je potpisnik svjetske bronce iz 1998. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kakva crna Argentina, sine?! Niti oni, a još manje Island, nemaju nikakvih izgleda. I njih ćemo na sličan način, kao plitak potok pregaziti, i idemo do kraja. Vrata prolaza skupine nisu odškrinuta, ona su širom otvorena, i ništa me ne može razuvjeriti u uvjerenju da ćemo ponoviti moju Francusku. Ova je pobjeda odlična za moral i samopouzdanje, i dečki će igrati sve bolje i bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo