'Majka Božja nas čuva, a anomalija će bit' sve dok je Mamić tu!'

Novi trener Slobode iz Tuzle Ćiro Blažević prokomentirao je za Sportski.net dvije goruće teme hrvatskog nogometa.

26.2.2014.
7:06
VOYO logo

Ćiro s nestrpljenjem čeka nedjelju i nastavak natjecanja u drugoj BIH ligi, gdje sa svojom Slobodom u Tuzli sanja povratak u prvu ligu, ali s velikim zanimanjem prati i sve što se događa oko hrvatske reprezentacije. Vatreni, ovoga puta za EURO u Francuskoj 2016. godine, a protivnici će im biti Italija, Norveška, Bugarska, Azerbajdžan i Malta.

"Hvala Bogu da je ovako ispalo. Skupina mi se čini odlična, svi su zadovoljni, a drago mi je da da je i naš izbornik zadovoljan. Jer on, hvala Bogu, ima pravi uvid u snagu ovih reprezentacija. Tu je jedini ozbiljan protivnik Italija koju smo već jednom imali u kvalifikacijama pa smo ih ostavili iza nas. Sve su svemu, nemamo razloga da se žalimo. A ovi Bugari, Norvežani.., pa nisu oni tako strašni, pa ne možeš se baš ni prošetat' kroz kvalifikacije, Majka Božja nas čuva, sine, to je evidentno", kaže Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili ste izbornik u četiri različite države, kako se, po Vama, za sada drži Niko Kovač?

"Ma odličan je, ima sve atribute da nam da sve satisfakcije i da odemo na još jedno Europsko prvenstvo. Po meni je dobro i to što se drži po strani, što ne daje toliko izjava, neka dođe napokon nešto novo u hrvatski nogomet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako komentirate ove javne napade Mamića na Niku Kovača? Mamić je, navodno, čak zabranio kontakte između stožera Dinama i hrvatske repezentacije, i to tri mjeseca pred SP?

"Anomalija će u hrvatskom nogometu bit' sve dok je Mamić tu. Ali znaš šta, ne bih više Mamića uopće komentirao, pa svi sve vide i sve znaju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo