CIRKUS U PULI: / Igrači Istre otputovali u Zagreb bez trenera, on krenuo za njima! 'Vodit ću momčad'

Image

Pobuna u Istri 1961 uoči današnjeg gostovanja u Zagrebu. Igrači pulskog prvoligaša potjerali su trenera Marija Tota.

17.5.2017.
10:41
VOYO logo

Dogodilo se to uoči odlaska na put u Zagreb na utakmicu protiv Dinama, koja je na rasporedu danas na Maksimiru s početkom u 18.00. Svi igrači su jednoglasno otkazali poslušnost treneru Totu. Mario Tot je po neslužbenim informacijama koje dolaze iz Pule igračima stao na žulj zbog dvostruke igre koju je igrao, jedno je govorio njima, a navodno je slijepo slušao “stručnjake s kata“ (čitaj pojednice iz Uprave kluba).

Sukob eskalirao do ruba fizičkog obračuna

Potonji su najprije odstranili, marginalizirali Igora Žikovića, nešto kasnije maknuli “starog“ Valentina Stepčića iako je Tot tvrdio da je micanje Stepčića njegova autonomna odluka svima je bilo jasno da su Panadićeve mecene ponovno zaigrale na petljanje u sastavljanje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Izvori Regional Exspresa, najpopularnijeg i najčitanijeg portala u Istri, tvrde da je u zadnja dva dana sukob eskalirao do ruba fizičkog obračuna. U klubu vlada svojevrsni zakon šutnje, iako svi znaju da je stvar izmakla kontroli.

Spomenuti medij danas piše kako se još uvijek ne zna tko će voditi momčad Istre 1961 u ogledu s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su svjesni da će biti kažnjeni ukoliko odbiju igrati

Mario Tot je u Zagrebu, ali se još uvijek nije susreo s igračima. Igrači su svjesni da će biti kažnjeni ukoliko odbiju igrati pa je sasvim moguće da će na kraju popustiti i odigrati utakmicu, a kako saznaje Regional Express za četvrtak je zakazan sastanak igrača s predsjednikom Michaelom Gloverom na kojem će se pokušati razriješiti novonastala situacija.

Kako neslužbeno saznaje spomenuti portal, igrači će inzistirati na smjeni trenera Tota i distanciranje Seada Karaselimovića od struke i njegovo miješanje u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idem razgovarati s momčadi da vidim u čemu je stvar. Šire se kojekakve bombastične vijesti, koje nemaju veze s istinom. Što se mene tiče, ja ću voditi momčad protiv Dinama", rekao je Tot za SN i dodao da će o svemu govoriti nakon završetka sezone.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo