VIDEO: / Messi se uplašio peruanskih navijača

Nakon što su peruanski navijači ciglama gađali argentinske nogometaše po dolasku u Peru, na terenu se Lionel Messi i društvu nisu mnogo bolje proveli.

12.9.2012.
9:43
VOYO logo

Na Nacionalnom stadionu u Limi domaći su došli u vodstvo u 22. minuti pogotkom braniča Carlosa Zambrana na asistenciju raspoloženog Jeffersona Farfana. Schalkeov je napadač već u trećoj minuti utakmice iznudio 11-erac u duelu s Angelom di Marijom, no Sergio Romero obranio je udarac Claudiju Pizarru. Bod je Argentincima svojim već šestim pogotkom donio najbolji strijelac kvalifikacija Gonzalo Higuain. Asistirao mu je Ezequiel Lavezzi. I u drugom je poluvremenu Peru bio bliže pobjedi. Luis Ramirez pogodio je vratnicu, a Claudio Pizarro promašio još jedan zicer. Prilike su na drugoj strani, premda ne tako dobre, imali Lavezzi i Higuain.

http://www.youtube.com/embed/-q3m_DFj4DY Favorizirani gosti, u čijim redvima Lionel Messi ovaj put nije uspio doći do izražaja, na kraju su ipak izvukli remi ostavši neporaženi u sudarima s južnoameričkim rivalima još od 1997. godine. Možda se Messi uplašio domaćih navijača, koji su ciglama gađali Argentince po dolasku u Peru. Unatoč remiju, momčad Alejandra Sabelle ostala je, zahvaljujući trima prethodnim uzastopnim trijumfima, na prvom mjestu. Sa sjajnom formom nastavlja Kolumbija, koja je do nova tri boda stigla na gostovanju kod Čilea u Santiagu. Slavili su gosti 3-1, a omogućio im je to svojim isključenjem prgavi domaći veznjak Gary Medel, koji je ošamario Luisa Pereu u 35. minuti. Čileanski 'Gattuso' odnosno 'pitbull', kako zovu Medela, i dalje divlja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/WjZt4LT4TAQ Domaćini su svejedno poveli preko Matiasa Fernandeza u 42. minuti. Pekermanova je momčad preokrenula u drugom dijelu pogocima Jamesa Rodrigueza iz slobodnog udarca, te Falcaa i Teofilija Gutirreza, terceta koji je prošlog petka deklasirao Urugvaj u Barranquilli 4-0 pobjedom.

Čile – Kolumbija 1-3 (Fernandez 42 / Rodriguez 59, Falcao 74, Gutierrez 77) Urugvaj – Ekvador 1-1 (Cavani 67 / Caicedo 8-11m) Paragvaj – Venezuela 0-2 (Rondon 45, 68) Peru – Argentina 1-1 (Zambrano 22 / Higuain 37) Redoslijed: 1. Argentina 14 (-1), 2. Kolumbija 13 (-1), 3. Ekvador 13 (-1), 4. Urugvaj 12 (-1), 5. Čile 12 (-1), 6. Venezuela 11, 7. Peru 7 (-1), 8. Bolivija 4 (-1), 9. Paragvaj 4 (-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo