VIDEO: / Dinamovo pojačanje je simulant godine!

Bryan Carrasco postat će novi član Dinama. Čileanski reprezentativac stiže na jednogodišnju posudbu.

29.8.2012.
11:13
VOYO logo

Čileanski reprezentativac Bryan Carrasco (21) trebao bi postati novi igrač Dinama. Novi Južnoamerikanac trebao bi pojačati konkurenciju na desnome krilu i desnom boku.

Ernesto Corona, predsjednik Audax Italiana, kluba za koji Bryan nastupa, proteklih je dana boravio u Zagrebu gdje je s čelnicima Dinama finalizirao uvjete jednogodišnje posudbe. Barem tako tvrde Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čileanac je svojim talentom zapeo za oko mnogih europskih velikana. Početkom siječnja je čak i završio u Udineseu, ali transfer je ekspresno propao. Zašto?

Iz nekog razloga su Talijani bili uvjereni kako Bryan ima i španjolsku putovnicu, pa su ga mislili registrirati kao igrača iz Europske unije. No, kako je Carrasco ipak nema, nije mogao postati član talijanskog giganta. Kakav gaf! A već su ga na službenim stranicama Udinesea predstavili kao novo pojačanje za prošlu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bryan Carrasco je vrhunski potencijal, gotovo prava kopija Mauricija Isle. Oduševljen sam njegovim dolaskom", kazao je u siječnju 2012. godine trener Udinesea Francesco Guidolin, koji je tada vjerovao kako je već pronašao zamjenu za Islu, koji je prešao u Juventus.

No, Čilenac je u svijetu poznatiji zbog svog gafa. U utakmici mladih U-20 reprezentacija Čilea i Ekvadora, Carrasco je uhvatio suparničkog napadača za ruku te se njome udario po glavi. Potez je postao hit na YouTubeu, a agencija Associated Press proglasila ga je za “najvećeg nogometnog simulanta u 2011. godini”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo