CICO NAM SE JAVIO IZ IRANA: / Kranjčar samo za Net.hr objasnio novi posao na klupi reprezentacije koja sanja OI

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Cico nam se javio iz Irana sa sastanka

30.4.2018.
11:39
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Zlatko Kranjčar trebao bi karijeru nastaviti kao izbornik mlade U23 reprezentacije Irana. Kad kažemo trebao, mislimo na to da se proslavljeni bivši hrvatski nogometaš, bivši izbornik reprezentacije Hrvatske, trener s pedigreom i nogometnim znanjem, upravo nalazi na sastanku s čelnicima Nogometnog saveza Irana u Iranu, a u toku dana ili najkasnije sutra bi dogovor između Cice Kranjčara i Saveza trebao biti zgotovljen...

BIVŠI IZBORNIK O MOGUĆEM NE PLASMANU NA SP: ‘Onda se treba odlučiti za novi put, sve resetirati’

Potvrdio pisanja iranskih medija

Kranjčar je prvo za Net.hr djelomično potvrdio pisanja iranskih medija koji su prvi plasirali informaciju o Kranjčarevom preuzimanju Irana i sve objasnio oko novog posla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam na sastanku u Iranu. Sad još samo razgovaramo. Postoji želja, a danas, sutra bi trebalo doći do dogovora, odluke ovdašnjeg Saveza oko imena kandidata za mjesto izbornika U-23 vrste Irana", kazao nam je Zlatko Cico Kranjčar i nastavio:

Image
Foto: PIXSELL

"Moram vam priznati kako su oni bili ti koji su izrazili želju za mojim angažmanom, dolaskom. Zašto? Razlog je vrlo jednostavan, naime, oni 44 godine nisu bili na Olimpijskim igrama, ovdje je sad sve podređeno tome, da nakon toliko dugih godina, ta mlada generacija koja je dosta talentirana izbori nastup na Igrama. Upravo zbog toga, oni žele mene, točnije ja sam im jedan od kandidata, a ja želim taj posao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji izbor

Cico je najbolji izbor među konkurencijom koju još sačinjavaju bivši kapetani iranske reprezentacije Javad Nekounam i Ali Karimi, trener Foolada Sirous Pourmousavai i bivši asistent u reprezentaciji Irana Omid Namazi i pitanje je sati kad će posao biti dogovoren.

Nedavno se legendarni dinamovac razišao s iranskim Sepahanom zbog slabih rezultata, ali u toj zemlji i dalje uživa velik ugled te će posao izbornika dobiti ispred legendarnog kapetana Irana Alija Karimija i iskusnih domaćih trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti hrvatski stručnjak na klupi Irana

Cico je do sad bio na kraćem odmoru kojeg je bio najavio prije novog povratka trenerskom poslu kojeg je, kako se čini, pronašao u reprezentaciji koju je donedavno vodio Iranac Amirhossein Peyrovani.

Kranjčar je četvrti hrvatski stručnjak na klupi te selekcije nakon Branka Ivankovića, Vinka Begovića i Nenada Nikolića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je tijekom bogate trenerske karijere Kranjčar vodio čak 19 različitih momčadi, a neke je preuzimao i više puta. Nakon reprezentacije Hrvatske i Crne Gore ovo će mu biti treći izbornički posao. Izuzev kratke epizode u Dinamu u ljeto 2016., nakon otkaza na klupi Crne Gore 2011. svi su mu angažmani (bili) u Aziji.

Ugovor bi Kranjčar trebao potpisati do 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo