Chelsea opet došao po talente iz Hrvatske!

Inter iz Zaprešića je potvrdio da bi nakon vratara Mateja Delača još dvojica njegovih nogometaša mogla završiti u slavnom klubu.

16.4.2011.
21:37
VOYO logo

Nakon obavljenog posla s vratarom Matejom Delačem Inter i Chelsea su ostali u dobrim odnosima što bi moglo rezultirati i novim poslom jer je engleski klub 'bacio oko' na devetnaestogodišnjake Aleksandra Trajkovskog, koji je blistao u prošla dva kola, te Ivana Blaževića koji je debitirao u petak.

Sjajne igre makedonskog nogometnog reprezentativca Trajkovskog nisu ostale nezabilježene, barem što se tiče skauta engleskog velikana Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon transfera Mateja Delača iz Zaprešića u London, ta dva kluba ostala su otvorena i za daljnju suradnju. A Englezima su za oko zapela još dvojica interovaca!

"Da, istina je da se Chelsea zanima za Trajkovskog, ali i za 19-godišnjeg Ivana Blaževića. Pravi razgovori tek nas očekuju", potvrdio je direktor kluba Branko Laljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Blažević prvi put je zaigrao u početnoj postavi u utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca u petak i mnogi na tribini već ga uspoređuju s Lukom Modrićem. Blažević je u klubu od 2008., a ima ugovor još pet godina. Trajkovski je, pak, nakon sjajne predstave u petak (pogodak i dvije asistencije) otputovao kući u Makedoniju na nekoliko dana.

Istovremeno iz Londona stižu vijesti da bi napadač Chelseaja Didier Drogba na kraju sezone mogao promijeniti klub i to za desetak milijuna eura, a prvi je u redu za kupovinu Jose Mourinho:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je sjajan igrač i još može puno toga pokazati. U Londonu smo zajedno napravili puno toga i iznimno ga poštujem", rekao je Realov trener ne skrivajući želju da ga dovede na Santiago Bernabeu. Za Drogbu se uz Real još zanimaju Juventus, Roma i Manchester City.

Vezani članak:

arti-201008250261006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo