Evo za koga Chelsea plaća ogromnih 75 milijuna eura!

Eden Hazard, 21-godišnji belgijski nogometaš i član francuskog Lillea, bio je, po mnogim pričama, na sigurnom putu prema jednom od dva Manchestera. Međutim, dogodio se obrat...

28.5.2012.
18:31
VOYO logo

I dok su se United i City borili za igrača koji je apsolutni hit na europskom nogometnom tržištu, izgleda da će kada je Hazard u pitanju, profitirati europski prvak Chelsea.

London Evening Standard navodi da je Chelsea dogovorio "skoro sve" oko Hazarda, a Belgijanac je na svom Twitter-profilu napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobar dan svima. Samo da znate, odlučio sam o svojoj budućnosti".

London Evening Standard donosi još novosti oko ljetne kupovine Chelseaja. Naime, uz Hazarda klub radi na dovođenju robusnog brazilskog centarfora Hulka iz Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno bi u paketu Chelsea za Hazarda i Hulka (nasljednika Didiera Drogbe u momčadi) platio 62 milijuna engleskih funti, odnosno 75 milijuna eura.

Belgijanac je u ponedjeljak ujutro na Twitteru napisao "Dobro jutro društvo. Donio sam svoju odluku gdje nastavljam karijeru", a u večernjim satima i potvrdio nagađanja da je "otpilio" oba Manchestera zbog Chelseaja. Nagađa se da je Hazard, najbolji igrač francuske prve lige posljednje dvije sezone, promijenio mišljenje o svojoj destinaciji zbog činjenice da je Chelsea osvajanjem Lige prvaka osigurao nastup u istoj i dogodine. Netom minule sezone Hazard je postigao 21 pogodak u 47 nastupa za Lille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo