PROMAŠAJ DESETLJEĆA, ZA SADA / Platili ga suludih 126 milijuna eura, četvrti je najskuplji nogometaš svih vremena, a čak osam mjeseci nije zabio gol

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Mladi ofenzivac potpisao je ugovor na sedam godina s Atleticom

29.10.2021.
12:25
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Prije malo više od dvije godine Atletico Madrid je iskrcao pregolemih 126 milijuna eura za tadašnje portugalsko čudo od djeteta. Mladi Joao Felix napustio je Benficu i preselio je u Madrid u četvrtom najskupljem transferu svih vremena, ali svoj status do danas nije opravdao.

Mladi ofenzivac potpisao je ugovor na sedam godina s Atleticom, ali čini se, sve više, da bi mladi Portugalac mogao biti jedan od većih promašaja Atletica u novijoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Felix se nikako ne uklapaa u momčad Diega Simeonea, Argentinac mu teško nalazi poziciju na terenu pa je tako ove sezone igrao na desnom krilu, zatim na poziciji drugog napadača i na koncu ofenzivnog veznog. No, niti na jednoj od tih pozicija Simeone nije dobio što je htio od Felixa.

Felix je sada već u opasnoj krizi, ove je sezone bez učinka, a vjerovali ili ne posljednji pogodak postigao je prije osam mjeseci. Trenutno je na 19 utakmica bez pogotka i posljednji je zabio 28. veljače protiv Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Felix danas vrijedi 70 milijuna eura, a u 84 utakmice za Atletico zabio je 19 golova i asistirao za njih 11, dakle, za jednog napadača statistika mu baš i nije nešto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo