EMOTIVNA OBJAVA / Legendarni Španjolac objesio je kopačke o klin: 'Nakon 20 nevjerojatnih godina vrijeme je da se zahvalim'

Image
Foto: AFP

Prvu je utakmicu za Arsenal, ova legenda londonskog kluba odigrala davne 2003. godine.

1.7.2023.
20:20
AFP
VOYO logo

Osvajač Europskog i Svjetskog prvenstva Cesc Fabregas je se oprostio od nogometa. Bivšem španjolskom reprezentativcu je krajem prošle sezone istekao ugovor s Monacom, te je prošlo ljeto slobodno mogao birati novi klub kao slobodan igrač.

Image
ODLAZI IZ CHELSEAJA: /

Kako je suvremeni nogomet pobijedio Cesca Fabregasa

Image
ODLAZI IZ CHELSEAJA: /

Kako je suvremeni nogomet pobijedio Cesca Fabregasa

Imao je ponude s Bliskog istoka i MLS-a, ali ovaj član Barcelonine zlatne generacije se odlučio za talijanskog drugoligaša, US Como. Potpisao je ugovor na dvije godine, ali nakon jedne sezone postat će trener juniora i objesiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od mojih prvih dana u Barci, Arsenalu, ponovno Barci, Chelseaju, Monacu i Comu, sve ću ih cijeniti. Od osvajanja Svjetskog prvenstva, Eura do osvajanja svega u Engleskoj i Španjolskoj i gotovo svih europskih trofeja, bilo je to putovanje koje nikada neću zaboraviti", napisao je Fabregas na Twitteru te dodao:

'Nije samo tuga'

"Nije samo tuga jer ću sada prijeći bijelu crtu i početi trenirati B i Primavera (mlade) momčadi Coma 1907. Klub i projekt zbog kojeg ne mogu biti više uzbuđen", piše i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj šarmantni nogometni tim osvojio je moje srce od prve minute i došao mi je u savršenom trenutku moje karijere. Zgrabit ću ga s obje ruke. Dakle, nakon 20 nevjerojatnih godina punih žrtve, predanosti i radosti, vrijeme je da se zahvalimo i pozdravimo s prekrasnom igrom", zaključio je emotivnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu je utakmicu za Arsenal, ova legenda londonskog kluba odigrala davne 2003. godine. U Engleskoj je dva puta osvojio prvenstvo s Chelseajem, te ima isto toliko i FA kupova , najstarije nogometno natjecanje na svijetu osvajao je jednom s Topnicima, a jednom s Plavcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo