ČELNIKA BAYERNA PITALI O BROZOVIĆU I PERIŠIĆU: / Za jednog je rekao; 'Ima vremena', a za drugog; 'Nemam komentara'

Image
Foto: Profimedia

Bayern ima pravo otkupiti Perišićev ugovor za 20 milijuna eura

27.8.2020.
14:43
Profimedia
VOYO logo

Čelni čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge u četvrtak je dao ekskluzivni intervju za talijanski Tuttosport u kojemu su mu postavljena pitanja kakva je situacija s Ivanom Perišićem, koji je u njegovom klubu na posudbi iz talijanskog Intera te drugim Vatrenim, također igračem Intera, Marcelom Brozovićem, koji se spominjao u kontekstu transfera u Bayern.

Image
PROCURIO BAYERNOV PLAN ZA SLJEDEĆU SEZONU: /

Zna se tko odlazi, tko ostaje i što će biti s Perišićem?

Image
PROCURIO BAYERNOV PLAN ZA SLJEDEĆU SEZONU: /

Zna se tko odlazi, tko ostaje i što će biti s Perišićem?

Perišić je u ljeto prošle godine iz Intera stigao na jednogodišnju posudbu u Bayern, koji sada ima priliku otkupiti njegov ugovor za 20 milijuna eura. No, Bavarci to još nisu učinili i njegova budućnost u Munchenu je neizvjesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez odluke

"Ivan je bio jako dobar i s njim smo u prošloj sezoni osvojili tri trofeja. Nismo donijeli odluku za njega još. U vrijeme koronavirusa moramo pažljivo razmišljati o tome što radimo na tržištu, za njega ima još vremena. Ja sam u kontaktu sa svojim prijateljem Marottom (Interov predsjednik Uprave op.a.)", rekao je Rummenige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Brozovića, ranije ovog jedna se pojavila priča da su se člnici Intera i Bayerna navodno su se sastali u Njemačkoj proteklog tjedna kako bi razgovarali o transferu. Kako prenose mediji na “čizmi” Brozović bi preselio u Bayern, dok bi umjesto njega na San Siro otišao Thiago Alcantara kojeg lovi i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je novinar Tuttosporta pitao Rummenigea za to, on je samo rekao: "Nemam komentara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rummenigea su pitali je li Bayern zainteresiran za ponajboljeg igrača na svijetu Lionela Messija koji je u utorak zatražio odlazak iz Barcelone.

"Takvi transferi nisu dio politike i filozofije našeg kluba," kazao je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od Messija

"Kada sam čuo da Messi napušta Barcelonu bilo mi je žao. On je ispisao jednu stranicu povijesti tog kluba i mislim da je trebao završiti karijeru u španjolskom velikanu," dodao je Rummenigge.

Naglasio je kako ne zna sve detalje Messijeva odlaska s Camp Noua i zbog toga se ne želi previše miješati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje klupski i osobni aspekti koje ja ne znam i zato se neću miješati," naglasio je.

Fenomenalna sezona

Iza nogometaša njemačkog Bayerna sjajna je sezona u kojoj su osigurali osmi uzastopni naslov pobjednika Bundeslige, osvojili Kup, a vrhunac svega bio je osvajanje Lige prvaka prošle nedjelje pobjedom nad PSG-om u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bila šesti naslov europskog prvaka za Bayern koji se tako probio na treće mjesto najuspješnijih klubova zajedno s Liverpoolom, a ispred njih su tek Real Madrid (13) i Milan (7).

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo