'ČEKAM POZIV S JAMAJKE': / Naivna zvijezda Arsenala misli da može pobijediti Usaina Bolta!?

Image

Arsenalov desni bek Hector Bellerin nesumnjivo je jedan od najbržih nogometaša današnjice. I sam je toliko oduševljen svojom brzinom da je n a dvoboj odlučio izazvati - Usaina Bolta!?

16.9.2016.
9:50
VOYO logo

Bellerin je prošle godine srušio klupski rekord Thea Walcotta na 4o metara, što ga je toliko ohrabrilo da je pomislio da može pobijediti i svjetskog rekordera na 100 i 200 metara Usaina Bolta. Deveterostruki olimpijski pobjednik, uvijek spreman na šalu, izazov je i prihvatio, odnosno poručio španjolskom nogometašu da će se utrkivati s njim nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru.

'Rekao je da može nakon Rija'

Igre su završile i Bellerin je nestrpljiv. Silno želi trčati rame uz rame s najbržim čovjekom na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte mene pitati o tome. Očekujem poziv s Jamajke. Davno sam ga izazvao i rekao mi je da se možemo utrkivati nakon Rija. Sada čekam", rekao je samouvjereni Bellerin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac je 40 metara lani istrčao za 4.41 sekundu, što je brže od Boltova rezultata u prvih 40 metara (4.64) u utrci u kojoj je srušio svjetski rekord na 'stotki'. Dakako, u svemu tome postoji i 'caka' - Bellerinovo je vrijeme izmjereno uz pomoć lasera u punoj brzini, dok je Bolt startao iz bloka na zvuk pištolja. Posve je jasno da u pravoj utrci, rame uz rame, Bellerin ne bi imao nikakve šanse protiv svjetskog rekordera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo