ČEKA SE POTVRDA: / Guardiola odlazi, Bayern već pronašao nasljednika!?

Image
Foto: AFP, GUENTER SCHIFFMANN
27.11.2015.
8:44
AFP, GUENTER SCHIFFMANN
VOYO logo

Guardiola je, tvrdi spomenuti radio od kojeg su priču preuzeli i drugi španjolski mediji, odlučio otići iz Münchena i od sljedećeg će ljeta biti trener Manchester Cityja. Priča o katalonskom stručnjaku i Cityju nije nova, a jedan od glavnih razloga je činjenica da je direktor engleskog kluba Guardiolin bliski prijatelj Txiki Begiristain.

Dolazi Ancelotti?

Direktor BayernaKarl-Heinz Rummenigge otkrio je prije dva mjeseca da je ponudio Guardioli odlične uvjete za ostanak i da čeka njegov odgovor. No, Cope tvrdi da se bivši trener Barcelone odlučio za novu promjenu sredine i da će u siječnju započeti pregovore s Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Manuel Pellegrini ima još dvije godine ugovora s Građanima, nije tajna da u klubu žele veću zvijezdu na trenerskoj klupi tako da će Čileanac, po svemu sudeći, morati osloboditi mjesto Guardioli. U Bayernu, pak, već imaju rješenje za Pepova nasljednika: trebao bi to biti bivši trener Milana, Chelseaja, PSG-a i Real Madrida Carlo Ancelotti. Dogovor još nije postignut, ali navodno bi trebao biti onog trenutka kada Guardiola potvrdi odlazak s Allianz Arene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo