ČEKA SE JOŠ SAMO SLUŽBENA POVRDA: / Bivša zvijezda Milana na posudbi u Chelseau?!

Image
Foto: AFP, Douglas Magno

Alexandre Pato, dugogodišnji bivši napadač Milana i član Corinthiansove nogometne momčadi, provest će sljedećih šest mjeseci na posudbi u redovima engleskih prvaka.

26.1.2016.
15:37
AFP, Douglas Magno
VOYO logo

Vijest je objavio brazilski O Globo pozivajući se na izjavu nogometaševa agenta Gilmara Veloza. Prema njegovim navodima napadač koji može igrati i na obje krilne pozicije danas će se zaputiti prema Londonu gdje bi transfer trebao biti i službeno potvrđen. Veloz kaže da ga Chelsea neće službeno najaviti sve dok se ne pojavi u klubu.

Image
VALJDA NIJE NOVI FALCAO: /

Brazilski majstor stiže u Chelsea!

Image
VALJDA NIJE NOVI FALCAO: /

Brazilski majstor stiže u Chelsea!

Igrač koji je sakupio četrdesetak nastupa za brazilsku nogometnu reprezentaciju seli tako u svoj peti klub. Nakon što je nosio dresove Intera, Milana, Corinthiansa i Sao Paula, na redu je Chelsea koji je spreman na sebe preuzeti kompletna mjesečna primanja koja Pato dobiva od aktualnog kluba. Riječ je o otprilike milijun eura do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli su ga i Liverpool i Tottenham

Budući da je ugovorno vezan za Corinthians samo do kraja tekuće godine, vjeruje se da će Pato prije odlaska na Stamford Bridge potpisati produljenje ugovora s klubom kako bi taj, u slučaju ostanka ondje po završetku posudbe, i zaradio novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovime bi, potvrdi li Chelsea transfer, trebala biti stavljena točka na medijsku seldibu igrača koji je 2009. godine bio proglašen nadolazećom zvijezdom i najboljim mladim nogometašem u Italiji. U borbi za njegovo dovođenje bili su i Sporting, Liverpool i Tottenham, zaključuje isti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo