CASILLAS POSLAO EMOTIVNU PORUKU NA GODIŠNJICU ODLASKA IZ REALA I ODUŠEVIO ŠPANJOLCE: / 'Znao sam ga sam pogriješio. Vratit ću se'

Image
Foto: Miguel RIOPA / AFP / Profimedia

Casillas je član Real Madrida bio od svoje devete godine pa sve do 2015. kada je otišao u Porto

24.5.2020.
16:44
Miguel RIOPA / AFP / Profimedia
VOYO logo

Legendarni španjolski vratar i član portugalskog Porta, 38-godišnji Iker Casillas, iza sebe ima bogatu i vrlo trofejnu karijeru tijekom koje je najdublji trag ostavio u španjolskom velikanu Real Madridu, čiji je član bio od svoje devete godine pa sve do 2015. kada je otišao u Porto.

Image
LEGENDA NA STUPU SRAMA: /

Casillasov transfer u Porto bio je pun malverzacija, njegov agent ide četiri godine u zatvor

Image
LEGENDA NA STUPU SRAMA: /

Casillasov transfer u Porto bio je pun malverzacija, njegov agent ide četiri godine u zatvor

Casillas je u nedjelju, na petu godišnjicu svojeg oslaska iz Reala, na društvenim mrežama objavio fotografiju sa svoje posljednje utakmice za Kraljevski klub i napisao emotivnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne govorim često o svom odlasku iz Real Madrida. Organizirao sam sam konferenciju za medije, napravio pogrešku, i onda otišao. Od tada je prošlo pet godina, pet godina otkako sam otišao Portugal. Imao sam potrebu osjetiti nešto drugačije, novu okolinu, prestati biti izložen kritikama te biti bolji. Svi igrači žele napredovati, neovisno o tome jesu li dobri ili loši. A za to je potrebno da napredovati i na fizičkoj i na psihičkoj razini", napisao je uz fotografiju i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam tada znao da će to za mene biti posljednja utakmica" te dodao nekioliko hashtagova, a u jednom piše "Vratit ću se."

Zdravstveni problemi

Casillas je prošle godine doživio srčani udar dok je bio na treningu na treningu Porta. Kako su javili portugalski mediji, legendarni vratar se nije dobro osjećao nakon treninga nakon čega je hitno prevezen u bolnicu, gdje su liječnici utvrdili kako je pretrpio infarkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah je bio operiran i nije bio u životnoj opasnosti.

Nedavno demantirao priču

Španjolac se oporavio i vratio trenzima, a nedavno je rekao kako ne namjerava prekinuti karijeru, iako ima 38 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro jutro svima. Ne, ne idem u mirovinu. Znat ćete kada dođe taj dan, ali on još nije stigao. Do tada, samo polako. Jučer sam imao pregled kod doktora Felipea Maceda i sve je prošlo dobro. To su sjajne vijesti i želio sam ih podijeliti s vama.” Poručio je to legendarni Casillas nakon što su stigle glasine da se definitivno oprostio od igračke karijere.

Misteriozna poruka

Casillas je krajem travnja na Twitteru objavio i ubrzo izbrisao misterioznu poruku zbog koje su mnogi zaključili da je tako htio objaviti svoj oproštaj od aktivnog igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je za mene vrlo važan tjedan. Jako važan dan u mom životu je sve bliže. Imam puno uspomena, a prvo čega sam se sjetio je debi za Real Madrid 12. rujna 1999. godine. Četiri dana...", napisano je u poruci u kojoj je i njegova slika s prve utakmice za Kraljevski klub.

Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo