CARRILLO PRONAŠAO ŽRTVENO JANJE: / Hajduk potjerao kondicijskog trenera, bliži se i rastanak s miljenikom Torcide

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hajduk je u utorak raskinuo ugovor s Marijem Tomljenovićem, dosadašnjim koordinatorom Sektora zdravstva i sportske pripreme i kondicijskim trenerom.

3.10.2017.
18:28
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Odluku je, pišu 24 sata, donio trener Joan Carrillo, a u klubu navodno već dugo postoji nezadovoljstvo radom zdravstvene službe kojoj se zamjeraju predugi oporavci igrača nakon ozljeda. Tomljanović je bio izravno nadređen fizioterapeutima i liječnicima, među kojima su se neki pobunili i otišli iz kluba, što je prouzročilo velike probleme.

Ohandza u drugom planu

Tomljanović je bio dio stručnog stožera zadužen za kondicijsku pripremu kod Damira Burića, a posljednje pripreme odradio je s aktualnim trenerom Carrillom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Splita dolazi i vijest da bi se Hajduk uskoro mogao rastati s kamerunskim napadačem Franckom Ohandzom. Prošle je zime trajala trakavica oko njegova produljenja ugovora, u jednom je trenutku potjeran i u B momčad, ali na kraju je ipak pristao na nastavak suradnje.

Potpisao je ugovor do ljeta 2018. godine, ali sada postoji mogućnost da bi mogao napustiti Poljud već u siječnju što je, tvrdi Slobodna Dalmacija, realna opcija. Ohandza ima puno problema s ozljedama, igra malo i sve je dalje od trenerovih planova. Nije ni čudno jer Hajduku ima Saida i Almeidu, a do veljače bi se trebao vratiti i ozlijeđeni Futacs, prošle sezone prvi strijelac hrvatskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo