ČAK TROJICA DINAMOVACA U NAJBOLJOJ EKIPI LIGE PRVAKA: / Oršić najbolje ocijenjen, a vrlo je zanimljiv odabir druge dvojice

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Usput treba reći i kako je Oršić dobio bolje ocjene od Di Marije, Lewandowaskog, Alcantare, Jesusa...

19.9.2019.
16:54
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ugledni portal koji se bavi nogometnom statistikom, WhoScored, objavio je najbolju momčad sastavljenu od igrača koji u srijedu igrali u prvom kolui Lige prvaka. Ona je sastavljena od igrača Atletico Madrida, Bayerna, PSG-a, Lokomotiva iz Moskve i zagrebačkog Dinama.

Među prvih 11 igrača ugurala su se čak trojica igrača "modrih". Dakako, Mislav Oršić, junak utakmice s Atalantom koji je zabio tri gola, dobio je ocjenu 9.32, a uz njega su se našli i Arijan Ademi s ocjenu 8.33, kao i, možda će se neki iznenaditi, stoper Dino Perić s ocjenom 8.04.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perić je odigrao fanrtastičnu utakmicu, sudjelovao je i u izgradnji napada, čak je imao i ponešto dobrih driblinga, ali najvažnije je što je sjajno kontrolirao vrlo neugodne napadače Atalante i praktički ih neutralizirao agresivnom igrom.

O Oršićevu nastupu nema se što puno reći. Bila je to izvedba karijere 26-godišnjeg Zagrepčanina, a usput je dospio i na vrh liste stijelaca zajedno s Norvežaninom Haalandom. Usput treba reći i kako je Oršić dobio bolje ocjene od Di Marije, Lewandowaskog, Alcantare, Jesusa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Arijan Ademi odradio je lavovski posao, ovaj put nije igrao defenzivnog veznog već je dobio znatno zahtjevniju box-to-box ulogu centralnog veznjaka i odradio je posao vrhunski te se upisao u asistente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo