VIDEO: / U Barceloni slavili s 3:0, ali sve je namješteno?

Španjolska radio-postaja Cadena SER objavila je kako je utakmica između Espanyola i Sportinga, odigrana prošli vikend u sklopu 36. kola Primere, pod sumnjom zbog mogućeg namještanja...

30.4.2012.
11:52
VOYO logo

U spornoj utakmici Sporting je u Barceloni slavio s 3:0 i zadržao izglede za ostanak u ligi. Strijelac trećeg pogotka pritom je bio naš Mate Bilić.

Radio postaja Cadena SER je otvorila sumnju da je utakmica bila namještena, a pritom je sugerirala i da je Udruga španjolskih profesionalnih klubova (LFP) pokrenula postupak. No, Javier Tebas iz LFP-a tvrdi da nikakva žalba antikorupcijskom tužiteljstvu nije podnesena u ovom slučaju s obzirom da nema nikakvih dokaza za namještaljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da smo se prije tri tjedna sastali s glavnim tužiteljem kako bismo ga upozorili na stvari koje bi se mogle događati u završnim kolima. No, što se tiče utakmice Espanyol - Sporting, nemamo nikakvih dokaza za pokretanje postupka", objasnio je Tebas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportingu je pobjeda u spomenutom dvoboju bila od iznimne važnosti zbog borbe za ostanak, ali i Espanyolu su tri boda bila bitna zbog lova na Europa ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo