ČAČIĆEV MILJENIK OTKRIO ZAŠTO JE KOD DALIĆA ISPAO IZ PRVIH 11: / 'Izbornik mi je rekao svoje mišljenje, evo o čemu se radilo...'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski reprezentativni branič Josip Pivarić nije zaigrao u prvih 11 u izlučnom susretu protiv Ukrajine u Kijevu (2-0 za Hrvatsku).

13.10.2017.
14:57
PIXSELL
VOYO logo

Pivarić je kod Ante Čačića postao igrač s ozbiljnom minutažom u prvih 11. Bio je Čačićev miljenik. No, uoči susreta s Ukrajinom prije četiri dana, novi izbornik Zlatko Dalić posjeo ga je iz prvih 11 - na klupu! A na njegovo mjesto stavio je Šimu Vrsaljka koji je tako zaigrao na toj problematičnoj lijevoj strani hrvatske nogometne reprezentacije. Iako je Vrsaljko desni bek...

"Lijepo sam popričao s našim izbornikom Dalićem. Izbornik mi je rekao svoje mišljenje. Poštujem to mišljenje. To je to...", kazao je u razgovoru za Sportske novostiJosip Pivarić o promjeni svog statusa u momčadi Hrvatske i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIVŠI DOPREDSJEDNIK HNS-a ZA NET.HR: ‘Dalićeva izjava me frapirala, a prema Prosinečkom je napravljena velika nepravda’

"Zlatko Dalić mi je rekao da želi postaviti defenzivniju zadnju liniju, da desni bok želi zatvoriti jednim stoperom, a na moje mjesto postaviti Vrsaljka. Pričao mi je kako ne želi da mu bekovi idu ‘gore’, zato jer je držao da su Ukrajinci na krilima najjači, s obzirom na kvalitete Jarmolenka i Konopljanke. Sve sam jasno normalno prihvatio. S tim da je na kraju bilo dobro što je Jarmolenko igrao špicu, što mu ne leži onako kao kad igra na boku", istaknuo je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo