ČAČIĆ SUOČEN S OTKAZIMA IGRAČA! I hajdukovac se izborniku zahvalio na pozivu: / Odmah pronađena zamjena

Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD

Nakon igrača Rijeke Mate Maleša, izborniku Ante Čačiću nastup na Kina kupu otkazao je i hajdukovac Nikola Vlašić.

22.12.2016.
17:17
AFP, KENZO TRIBOUILLARD
VOYO logo

Krenuli su prvi otkazi za turnir u Kini. Prvi se nakon objave popisa javio Mate Maleš, pa je Rijeka ostala s četvoricom igrača, koliko ih ima i Dinamo. Potom je otkazao i Nikola Vlašić, piše službena stranica HNS-a koja ističe kako su obojica igrača otkazala svoj nastup u Kini iz opravdanih razloga.

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

POČELI OTKAZI: Izbornik Čačić ostao bez prvog aduta, umjesto njega pozvan hajdukovac

Čačić je odlučio pozvati bivšeg mladog reprezentativca Frana Tudora, nogometaša koji kod bivšeg trenera Hajduka Marijana Pušnika nije bio član prvih 11, te Luku Ivanušeca iz Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina; poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici 15. siječnja za naslov pobjednika prvog Kina kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija, ako još netko u međuvremenu ne otkaže nastup na turniru u Kini, trebala bi izgledati ovako:


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni igrači: Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barać (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni red: Josip Mišić (Rijeka), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Fran Tudor (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo