ČAČIĆ STVORIO GRAČANU VELIKE PROBLEME: / U-21 Hrvatska na jaku Švedsku ide bez ponajboljeg igrača

Image

Marko Rog neće moći zaigrati za U-21 Hrvatsku koju u ponedjeljak čeka možda i presudna utakmica za odlazak na EP protiv prvaka Europe Švedske.

9.10.2016.
19:46
VOYO logo

Naime, Rog je u utakmici između Hrvatske i Finske u 81. minuti zamijenio Andreja Kramarića i tako otpao za Šveđane. Prema Uefinim pravilima jedan igrač tijekom jednog reprezentativnog okupljanja ne smije odigrati više od dvije utakmice, pa tako Rog i Kovačić nemaju pravo nastupa za U-21 Hrvatsku.

UŽIVO: FINSKA SE PROBUDILA I STVORILA HRVATSKOJ PROBLEME! Ivan Perišić pogodio vratnicu

Rog je ušao s klupe u dvoboju protiv Kosova i Finske, pa je otpao za Švedsku. Tako je izbornik A selekcije Hrvatske Ante Čačić stvorio svom kolegi na klupi U-21 reprezentacije Nenadu Gračanu probleme uoči važnog susreta kvalifikacija za odlazak na EP protiv Švedske. Gračan tako neće moći računati na Roga, igrača koji je u njegovim planovima bio jedan od najvažnijih aduta za Šveđane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tin Jedvaj tijekom ovog reprezentativnog okupljanja nije odigrao niti jednu utakmicu, pa će mladi branič Bayer Leverkusena najvjerojatnije sutra zaigrati za U-21 reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo