SHVAĆA IH OZBILJNO / Čačić: 'Navijači su prepoznali da igramo muški i hrabro! Hajduk nam je vjerni pratitelj'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Modrih Ante Čačić

5.11.2022.
15:34
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše zagrebačkog Dinama na domaćem travnjaku u subotu na stadionu Maksimir očekuje dvoboj protiv Šibenika u 16. kolu HNL-a gdje će tražiti nove bodove kako bi održali razliku u bodovnoj prednosti koju trenutno imaju nad Hajdukom i Osijekom. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Modrih Ante Čačić.

Image
'PREMIJERA' OVU NEDJELJU /

U čast zlatnoj generaciji, Dinamo predstavio nove dresove: Evo kako im se kreće cijena

Image
'PREMIJERA' OVU NEDJELJU /

U čast zlatnoj generaciji, Dinamo predstavio nove dresove: Evo kako im se kreće cijena

"Permanentno se bavim s HNL-om. Stalno skrećem pozornost na činjenicu da nam je nacionalno prvenstvo prioritet. Mi smo utakmicom s Chelseajom završili svoja europska putovanja. A kakve su bile prezentacije najbolje govore naši navijači koji su nas nakon uvjerljivog poraza od Milana u Maksimiru ispratili na sjajan način, a isto tako i nakon utakmice u Londonu. Njihova podrška je bila fenomenalna, a to znači da su prepoznali kako smo igrali muški, hrabro, da smo dali cijelog sebe. Želimo i sljedeće godine igrati u Europi tu gdje smo igrali ove. Bez osvajanja naslova to je nemoguće", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo mi igrača iz drugog plana, svi su oni u kadru. Osim Boška Šutala koji je u fazi rehabilitacije, a problema ima i Dilaver. Ostali su zdravi. Vidjet ću kako ću sastaviti momčad. Neće nam biti jednostavno protiv Šibenika, dolazi nam momčad koja ima ogroman broj neodlučenih rezultata. Učinit će sve da se neporaženi vrate iz Maksimira. Moj kolega Mario Cvitanović bio je trener u Dinamo, poznaje jako dobro gro naših igrača. Tako da nas očekuje zahtjevna utakmica. Ali mi na zimsku stanku želimo otići u dobrom raspoloženju", dodao je.

"Od prvog dana govorim da imamo vjernog pratitelja, klub koji nas tjera da se ne uspavamo, da budemo mobilni. To je Hajduk. Ali isto tako ne treba zanemariti kvalitetu koju posjeduje Osijek. Dinamo, Hajduk i Osijek će voditi bitku za naslov prvaka. Mi smo u ovom trenutku na poziciji na kojoj želimo ostati. Za to nam treba kontinuirana dinamika osvajanja bodova. Do sada imamo samo jedan poraz. Koji se dogodio u nenogometnim uvjetima, ne zna se je li uopće bio gol koji nas je koštao poraza, ne zna se je li bilo zaleđe jer se ništa nije vidjelo. No to nam je, pod navodnicima, jedini kiks u ovom dijelu prvenstva, učinit ćemo da tako i ostane", zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo