ČAČIĆ NAKON (NE)PROSPAVANE NOĆI: / Nakon 'kibi dabi' analize iz Reykjavika izbornik Vatrenih nastavio s frazama

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je u nedjelju prvi poraz u kvalifikacijskoj skupini I za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018.

12.6.2017.
16:57
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nakon šest utakmica u skupini ove su dvije izabrane vrste sada bodovno izjednačene na vrhu ljestvice s po četiri pobjede, remijem i porazom, odnosno s ukupno 13 bodova na kontu.

Iako je prve dojmove dao nakon utakmice pri čemu je spominjao 'kibi dabi' situacije naglasivši da 'nije kasno mijenjao', po povratku u Zagreb, Čačić je priznao da je u Islandu viđeno najslabije izdanje Vatrenih otkad je on izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČAČIĆU SE PONOVIO PORTUGAL: /

'Ne slažem se da sam kasno mijenjao. To je kibi dabi'

Image
ČAČIĆU SE PONOVIO PORTUGAL: /

'Ne slažem se da sam kasno mijenjao. To je kibi dabi'

"Nakon noći u kojoj nije baš bilo spavanja, dojam je isti: najveći je problem što 90 minuta nismo uspjeli nametnuti sebe. Domaćin je imao više energije, igrao agresivno, a mi nismo uspjeli kontrolirati loptu. Bila je to utakmica bez šansi s obje strane, na kraju su nam zabili gol gdje su najjači - iz prekida", kazao je Čačić, prenosi nogometni portal Goal, pa odlučio odmah ostaviti utakmicu iza sebe:

"Treba sad zaboraviti ovu utakmicu i odmoriti se za jesen. Ova je momčad pokazala da su najbolji kad je najpotrebnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se jednom osvrnuo na Island istaknuvši da ovoj generaciji hrvatske reprezentacije treba vjerovati:

"Nisu nas iznenadili, igraju kompaktno, preskaču igru, imaju jak skok, dobar aut... ali nas se pitalo, mi nismo bili pravi, za to ima dosta razloga, ne bih sad radio blic analizu, ali bila je to najlošija utakmica otkad sam izbornik, godinu i pol dana. To je nogomet, sport, treba vjerovati ovoj reprezentaciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo