C. Ronaldo dotukao san hrvatskog Tottenhama!

Utakmica Reala i Tottenhama najavljivana je kao velika bitka za polufinale Lige prvaka, a na kraju se pokazalo da će uzvrat u Londonu biti praktički samo formalnost.

6.4.2011.
1:22
VOYO logo

Mnogi su navijači Reala strahovali od gostovanja Tottenhama u sklopu prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka, pogotovo zato što su Spursi ranije eliminirali talijanskog velikana Milana i to bez primljenog pogotka u 180 minuta dvoboja.

Međutim, Otočani nisu pružili očekivani otpor na Santiago Bernabeuu i Real je pomalo neočekivano lako stigao do uvjerljive pobjede. Utakmica je praktički bila riješena nakon svega 15 minuta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/a5e3bbc391c1aca2446102e36347cb3c

U četvrtoj je Emmanuel Adebayor zabio prvi pogodak glavom nakon kornera Özila, da bi 11 minuta kasnije Peter Crouch uspio dobiti drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni, te je tako Tottenham u ranoj fazi utakmice ostao s desetoricom igrača na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi su čak dobro parirali Madriđanima do kraja prvog dijela, no početkom drugog poluvremena Real je zagospodario terenom i drugi pogodak bio je samo pitanje vremena.

U 57. minuti Adebayor je ponovno nakon udarca iz kuta ostao nečuvan te je zabio svoj i Realov drugi pogodak na utakmici. Sjajan pogodak Angela di Marije u 72., te volej Cristiana Ronalda u 87. minuti samo su zapečatili sudbinu londonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, te se uklopio u opće sivilo u redovima Spursa. Ćorluka je odigrao 80 minuta, a igru je napustio ozlijeđen, dok je Kranjčar dvoboj odgledao s klupe. Hrvatska družina u Tottenhamu čekat će neku drugu priliku za ulazak u polufinale najbogatijeg nogometnog natjecanja, jer je teško za vjerovati da mogu nadoknaditi toliki zaostatak, i to još protiv momčadi kao što je Real.

Dvije su se tradicije tako ponovile. Togoanskom napadaču Tottenham je i dalje 'crvena krpa'. U 10 utakmica protiv Spursa, Adebayor je zabio nevjerojatnih 10 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Harry Redknapp pričekat će barem još dva tjedna na prvu trenersku pobjedu nad Joseom Mourinhom. U vrijeme dok je Portugalac vodio Chelsea, Redknapp se pet puta namjerio na Mourinha i svih pet puta je izgubio. Četiri puta kao menadžer Portsmoutha i jednom na klupi Southamptona.

Vezani članci:

arti-201104051024006 arti-201104040434006 arti-201104030321006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo