BURNE REAKCIJE NAKON UTAKMICE ZAGREBA I HAJDUKA: / 'Smeta mi kako nas tretiraju i na terenu i izvan. Nismo to zaslužili'

Image

Hajduk je u prvom poluvremenu izgledao očajno, ali je trener Paolo Tramezzani na poluvremenu uveo fenomenalnog Marka Livaju

2.3.2021.
18:22
VOYO logo

Nogometaši Hajduka izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u posljednjem susretu osmine finala na terenu u Veslačkoj ulici pobijedili četvrtoligaša Zagreb sa 3-0.

Splićani su tek u drugom poluvremenu uspjeli slomiti bivšeg hrvatskog prvaka koji se trenutačno nalazi na 4. mjestu 4. lige središte Zagreb. Golove za Hajduk zabili su Jairo (59 70) i Marko Livaja (66). Dodajmo kako je Zagreb od 65. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Karlo Strunje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je u prvom poluvremenu izgledao očajno, ali je trener Paolo Tramezzani na poluvremenu uveo fenomenalnog Marka Livaju i Hajduk je bio znatno opasniji.

"Znali smo da neće biti lagana utakmica i da se svašta može dogoditi u 90 minuta. Dečki su bili pripremljeni kao i za svaku utakmicu. Prvi dio nije bilo lak, svaka čast Zagrebu, ali kada smo zabili prvi gol počeli smo igrati i stvarati prilike. Za tri dana imamo važnu utakmicu i moramo se oporaviti za nju", rekao je Tramezzani nakon susreta sa Zagrebom, a posebno je pohvalio Livaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

02.03.2021., Nogometni centar Zagrebello, Zagreb - Hrvatski nogometni kup, osmina finala, NK Zagreb - HNK Hajduk. Trener Zagreba Drazen Medic Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Burne reakcije zagrebaša

"On je jako važan za nas, u ovim utakmicama pokazuje kakav je talent. On radi razliku i može promijeniti mentalitet momčadi, to vidim svaki dan na treninzima. Livaja je potpuno uključen u ekipu", rekao je Tramezzani.

Međutim, nije ovaj poraz baš najbolje "sjeo" poraženima. Nakon utakmice pomoćni trener Pjesnika, Dražen Madunović, kritizirao je suce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smeta mi tretman Zagreba na terenu i izvan terena. Nevjerojatno je da smo za deset prekršaja dobili pet kartona. Zagreb će ući u ligu više, ako nam se to dopusti. Nismo zaslužili ovakav tretman. Prestrogo nam je isključen igrač, a nije bilo ni deset prekršaja za Hajduk. Ovaj tretman nije u redu", rekao je Madunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo