BURIĆ NEĆE VODITI HAJDUK IDUĆE SEZONE? / Novi predsjednik već obavio razgovore s ovih pet trenera

Image

Hoće li Damir Burić i u sljedećoj sezoni biti trener nogometaša Hajduka, pitanje je na koje još uvijek nema odgovora. Prema pisanju Goal.

23.5.2016.
13:52
VOYO logo

Kos je najavio da će se tek nakon razgovora s Burićem izjasniti o svojim planovima. Taj se razgovor trebao dogoditi ovaj ponedjeljak, ali je odgođen zbog Burićevih privatnih i poslovnih obveza u Njemačkoj.

Stiže i novi sportski direktor

Goal.com ističe da predsjedniku nije najbolje sjela odgoda sastanka, pa je u tajnosti kontaktirao nekoliko imena za slučaj da dođe do prekida suradnje s Burićem. Navodno su u širem izboru bivši Hajdukovi treneri Blaž Slišković i Zoran Vulić, potom nekadašnji veznjak BijelihBranko Karačić, pa bivši strateg bečke Austrije i Spezije Nenad Bjelica, te trener Slaven Belupa Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Zoran Vulić

Burić, inače, privremeno obavlja i dužnost sportskog direktora, ali Kos je navodno već dogovorio angažman čovjeka iz inozemstva za tu funkciju. Ponuđeno mu je i nekoliko igrača, no zasad je sve na čekanju. Više bi stvari trebalo biti poznato kad se konačno dogodi sastanak između predsjednika i trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo