BURIĆ IMA RECEPT ZA PJACU: / 'Ako bude zdrav to će biti riješeno'

Image

Trener Hajduka Damir Burić najavio je polufinalnu utakmicu hrvatskog Kupa između Hajduka i Dinama koja se u srijedu igra u na splitskom Poljudu.

15.3.2016.
13:37
VOYO logo

"Stabilizirali smo se u posljednjim utakmicama. Suparnici nam nisu stvarali prilike i to je dobro uoči Dinama. Oni protiv jakih protivnika uvijek pokažu pravo lice dok sa slabijima varijaru", kazao je Burić. Osvrnuo se i na činjenicu da je Hajduk od Dinama često primao golove u posljednjim trenucima.

Fantastičan golman

"To se dogodilo samo jednom od kada sam ja tu. Odigrali smo s Dinamom izvrsne dvoboje, no njihov golman je bio odličan i imamo za čime žaliti" rekao je Burić. Osvrnuo se potom na MarkaPjacu, kojeg smatra najopasnijim igračem momčadi ZoranaMamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je Velasquez zdrav to bi bilo riješeno. On je idealan za Pjacu, a ovako ćemo smisliti nešto drugo ako on ne bude mogao igrati", napomenuo je trener bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je vijest da se Hajduku oporavio NikolaVlašić.

"Žao mi je što nije zabio protiv Zagreba jer bi mu do vratilo samopouzdanje, ali sam siguran da će odigrati dobro s Dinamom", poručio je Burić te je za kraj pozvao navijače na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo