BURAN TJEDAN U RIJECI: / Mlada zvijezda na pragu transfera u Njemačku, ali očekuje se i dolazak prvog pojačanja

Image

Pred zamjenikom sportskog direktora Rijeke Ivanom Manceom vrlo je turbulentno razdoblje.

5.6.2017.
13:59
VOYO logo

Brojni europski klubovi bacili su oko na Rijekine zvijezde, a jedna od posljednjih priča kaže da je njemački Schalke ozbiljno zainteresiran za 23-godišnjeg stopera Josipa Eleza. Njega je Rijeka lani posudila od Lazija pa otkupila njegov ugovor, a sada bi mogla i dobro zaraditi.

Image
NIKO KOVAČ KRADE RIJEČANIMA GLAVNOG IGRAČA: /

Rijeka će se od ovog poteza teško oporaviti

Image
NIKO KOVAČ KRADE RIJEČANIMA GLAVNOG IGRAČA: /

Rijeka će se od ovog poteza teško oporaviti

'Kostur momčadi ostaje'

"Ima puno zainteresiranih za Josipa, pokazao se kao pun pogodak. Aktivirali smo otkup ugovora i postoji dosta ozbiljnih upita za njega", potvrdio je Mance za Radio Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenik sportskog direktora ne taji da će biti dosta promjena u momčadi koju trenira Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo imati strategiju za sljedeću sezonu. Nije nam cilj rasprodati cijelu momčad, ali imamo obvezu prema proračunu kluba i prema poslovnoj logici. Nekoliko igrača će napustiti klub u velikim transferima, ali kako smo popunjavali momčadi prije, tako ćemo i ovo ljeto. Znam da bi navijačima bilo draže da igrači mogu ostati 4-5 godina, ali situacija jednostavno nije takva. Prijelazni rok je dug, ali cilj je da kostur momčadi ostane i da samo napravimo nadogradnju s novim igračima", istaknuo je Mance pa znakovito dodao:

"Postoji opcija da će se već ovaj tjedan dogoditi jedan odlazak. Isto tako, kroz ovaj tjedan bi se trebao realizirati i jedan dolazak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Kulušića

Belgijski mediji objavili su ovih dana kako je Rijeka zainteresirana za nekadašnjeg nogometaša Hajduka Marija Tičinovića koji može igrati i na lijevom i na desnom boku, a posljednje je dvije godine član Lokerena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznajem ga, vrlo je dobar i polivalentan igrač, ali nismo otišli u daleke razgovore po tom pitanju", kratko je prokomentirao Mance.

U međuvremenu su iz Rijeke potvrdili da Ante Kulušić (31) više nije član kluba. Iskusni stoper je na Rujevicu stigao ove zime iz Gençlerbirligija, a odlazi kao slobodan igrač nakon što klub nije odlučio aktivirati dodatne dvije godine ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo