BUNDESLIGAŠ ŽELI U SVOJE REDOVE DOVESTI MILANOVOG VEZNJAKA: / Rossoneri su spremni pregovarati o cijeni

Image

Njemačka momčad spremna je investirati u pojačanja, a prvi na listi je igrač talijanskog diva

28.12.2018.
11:31
VOYO logo

RB Leipzig zainteresiran je za dovođenje Hakana Calhanoglua, ali Milan nije spreman prodati ga za iznos koji bi Njemcima odgovarao već traže okruglih 20 milijuna eura za svog ponajboljeg igrača koji se na njihovu žalost nije najbolje snašao u Milanu, iako ima neosporan talent.

Turski internacionalac pridružio se Rossonerima iz Bayern Leverkusena u 2017. godini, ali nije se uspio nametnu kao konstantno dobar igrač. Potpisao je s Milanom na četiri godine, a plaćen je 22 milijuna eura pa Talijani sada žele vratiti barem većinu uloženog novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvoreni za pregovore

S tom računicom amortizacija je oko 5 milijuna eura po sezoni pa bi sve ispod 15 milijuna u prodaji bilo gubitak za klub koji se ionako nalazi u teškoj financijskoj sitauciji. Prema pisanju Calciomercata, Leipzig je spreman vratiti ga u Njemačku još od ljeta kad im je ponuda od 30 milijuna glatko odbijena.

Sada je Milan sprema prodati turskog nogometaša, a Leonardo je cijenu postavio na 20 milijuna eura ili više. Za sad nije bilo službenih razgovora o prodaji, ali crveno-crni dali su do znanja kako prostora za pregovore ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo