priznao veliku tajnu / Buffon se otvorio: 'Zbog depresije i paničnih napadaja nisam mogao igrati'

Image

Talijanski vratar Gianluigi Buffon priznao je kako je svojevremeno imao velikih problema s depresijom i anksioznošću

8.1.2019.
21:53
VOYO logo

Talijanski nogometni vratar Gianluigi Buffon otvorio se pred svijetom i priznao kako je u jednom periodu karijere imao velikih problema s depresijom i anksioznošću. 

"Na nekoliko mjeseci sve mi je prestalo imati smisla. Činilo mi se kako nikog nije briga za mene. Osjećao sam se kao da su svi pitali za Buffona, nogometaša, ali nikoga nije zanimao Gigi kao osoba", otkrio je aktualni vratar PSG-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buffon napominje da mu je životna situacija u tim trenucima bila savršena, no njegovu patnju ništa nije moglo ublažiti.

"Imao sam 25 godina, 'jahao' na valu uspjeha s Juventusom, ali tada sam prije utakmice u Serie A pristupio treneru vratara Ivanu Bordonu i rekao mu: 'Ivano, pripremi Chimentija, neka se zagrije. On će igrati, ja se ne osjećam dobro", dodao je Gigi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže Buffon, u nekim trenucima mu je stanje bilo toliko kritično da jednostavno nije bio sposoban stati na vrata i odraditi utakmicu. 

Na kraju će ipak podvući - sve što je proživio učinilo ga je jačom osobom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da to nisam iskusio, taj 'oblak' i metež s drugim ljudima, vjerojatno se nikada ne bih izvukao iz toga. Bilo mi je jasno da je to bilo raskrižje u mom životu između odustajanja i suočavanja s nesigurnostima koja svi imamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo