BUDI SE NOVA NADA U SPAS ISTRE: / Održan sastanak s predstavnicima potencijalnih kupaca

Image
Foto: PIXSELL

"Radi se o ozbiljnoj inozemnoj grupaciji koja poznaje nogometnu problematiku i koja je već uključena u neke sportske projekte", rekao je operativni direktor kluba Darko Podnar

6.1.2018.
11:07
PIXSELL
VOYO logo

Kao što se i najavilo početkom tjedna u petak je i učinjeno. Predstavnici potencijalnih kupaca Istre 1961 sastali su se u Puli i razgovarali o preuzimanju kluba, a o svemu su izvijestili i većinskog vlasnika Michaela Glovera, kao i grad Pulu kao manjinskog vlanika.

Novi vlasnici znaju što im je činiti

Prikupili su potrebne podatke i dojmove i sada bi sve trebali prenijeti svojim šefovima koji bi trebali odlučiti hoće li nastaviti s pregovorima. O imena potencijalnih kupaca se ne govori te se ona drže u tajnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što mogu reći jest da se radi o ozbiljnoj inozemnoj grupaciji koja poznaje nogometnu problematiku i koja je već uključena u neke sportske projekte", rekao je prije nekoliko dana Darko Podnar, operativni direktor kluba, a prenosi Glas Istre u čijem tekstu stoji da je samim neotrkivanjem imena stvar vrlo ozbiljna.

Situacija je krajnje alarmantna jer ukoliko se nešto ubrzo ne dogodi, klub bi mogao biti pred gašenjem. Cilj novih vlasnika je jasan. - zatvaranje financijske provalije i preuzimanje većinskog paketa dionica Istre 1961. Igrači su produženom odmoru, a plaće nisu primili sedam mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo