BRUTALNO PRETUČEN SLAVNI ENGLESKI NOGOMETAŠ: / Kovačićevom suigraču skakali po gležnjevima i promijenili mu opis lica

Image
Foto: Profimedia/Screesnhot The Sun

Premda mu vlastito prezime sugerira da bi trebao piti vodu, Drinkwater je sklon konzumaciji alkohola

9.9.2019.
11:53
Profimedia/Screesnhot The Sun
VOYO logo

Slavni engleski nogometaš i bivši reprezentativac, kojeg mnogi pamte po lideru one momčadi Leicestera koja je osvojila povijesni naslov prvaka, Danny Drinkwater, u središtu je skandala koji je potresao otočki nogomet.

Premda mu vlastito prezime sugerira da bi trebao piti vodu, Drinkwater je sklon konzumaciji alkohola. Ranije ove godine skrivio je nesreću jer je vozio pijan, a prije nekoliko su ga godina snimili ispred jednog noćnog kluba u toliko alkoholiziranom stanju da je jedva hodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brutalno ga prebili

Ovaj put Drinkwater je prošao najgore, dobio je teške batine ispred jednog noćnog kluba u Manchesteru. Englez je ponovo bio pijan, ali ovaj put je razlog i jedna djevojka, piše to The Sun. Drinkwater se upucavao curi Kgosija Ntlhea, igrača niželigaškog Scunthorpe Uniteda, a stvari su krenule u potpuno krivom smjeru kada mu je Drinkwater rekao: "Ona ide sa mnom doma".

Tučnjavu u klubu spriječili su redari izacivši ih van na ulicu, ali tu je krenula noćna mora za Drinkwatera. Ispred kluba ga je napala skupina muškaraca i brutalno ga pretukla. Znajući da je riječ o nogometašu netko je počeo uzvikivati: "Skačite mu po gležnjevima, on je nogometaš". Zatim su mu skakali po gležnjevima, koji su mu donedavno bili ozlijeđeni. Uz to što su ga dobro isprebijali po tijelu promijenili su mu i opis lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Profimedia, Backgrid UK

No, problemima za Drinkwatera nije kraj. On će tek sada morati smisliti način kako da nagovori trenera Seana Dycha. Drinkwater je trenutno na posudbi u Burnleyju iz Chelseaja, a inače strogi i principijalni Dyche možda neće imati sluha za nestašluke, pa bi se Drinkwater uskoro mogao pridružiti Kovačiću i ekipi u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo