kritike sa svih strana / Bruka Hrvata u LP - Lovren skrivio jedanaesterac, Kramarić ga promašio: 'Ovo je najlošije izveden penal ikad!'

Hrvatski reprezentativci nisu se proslavili u sudaru Hoffenheima i Liverpoola. Prvo je Lovren skrivio jedanaesterac, da bi ga Kramarić promašio, a zatim je Lovren u sudačkoj nadoknadi promašio još jedan 'zicer'

16.8.2017.
9:08
VOYO logo

U prvoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka Hoffenheim je u utorak na domaćem terenu protiv Liverpoola izgubio sa 1-2, a hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je za Hoffenheim odigrao cijeli susret, u 12. minuti nije iskoristio penal.

Liverpool je poveo u 35. minuti, desni branič Trent Alexander-Arnold odlično je izveo slobodni udarac sa 20 metara i pogodio je donji kut protivničkog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 74. minuti Liverpool je vodio sa 2-0. James Milner pucao je iz teške pozicije, iskosa sa 20 metara, lopta je okrznula veznjaka domaćina Nordtveita i završila je u mreži.

Poraz Hoffenheima ublažio je Mark Uth u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standardni stoper Liverpoola Dejan Lovren, koji je igrao svih 90 minuta, mogao se upisati u strijelce u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je nakon kornera pucao glavom, ali je lopta prošla tik uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo