Oduševio trenera: Brozović istisnuo Kovačića iz prve momčadi!

Nakon što je Inter u nedjelju u 22. kolu Serie A stigao do velike pobjede nad Palermom (3:0), trener Nerazzurra Roberto Mancini imao je samo riječi hvale za bivšeg dinamovca Marcela Brozovića.

9.2.2015.
10:44
VOYO logo

Inter je na svom San Siru došao do važne pobjede protiv Palerma. Nerazzuri su slavili sa 3:0, a pogotke su postigli Guarin u 16. te Icardi u 65. odnosno 89. minuti utakmice. Ovom pobjedom Inter je preskočio svog velikog gradskog rivala Milan, te sad drži 10 mjesto ljestvice s ukupno 29 osvojenih bodova u 22 odigrana susreta. Osim ove važne pobjede vrijedi istaknuti i odličnu igru Marcela Brozovića kojeg trener Intera Roberto Mancini hvali.

"On je pravo pojačanje za Inter, sretan sam zbog njega. Jako je mlad i nije ni blizu svog maksimuma, ali već je donio puno toga dobroga. Trebat će još vremena da pokaže sve svoje mogućnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Od kada je došao u Inter Brozović pokazuje da je pravo pojačanje za ovaj slavni talijanski klub. Kako drugi Hrvat u Interu Mateo Kovačić u posljednje vrijeme igra slabije, Brozović je istisnuo Kovačića iz prvih jedanaest. Protiv Napolija je Brozović pokazao kvalitetu, a nekoliko puta je bio i opasan po gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je mlad i zasigurno još nije 100 posto u formi. Trebati će mu nekoliko mjeseci na aklimatizaciju na ligu i momčad. Međutim, smatram da Brozović može igrati i između dva centralna vezna, u formaciji 4-4-2, kako i inače igra za Hrvatsku. Sve u svemu, jako sam sretan što smo ga potpisali", objašnjava Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo