BROZOVIĆ DOBIO POZNATOG SUIGRAČA, A INTER POJAČANJE U BORBI ZA TITULU: / Nevjerojatan je iznos transfera, pa i klubovi iz HNL-a su plaćali više

Image
Foto: Profimedia

Transfer je službeno potvrđen

17.1.2020.
20:21
Profimedia
VOYO logo

Tridesetčetverogodišnji engleski nogometaš Ashley Young postao je novi član talijanskog Intera u koji stiže iz Manchester Uniteda u transferu vrijednom milijuna i pol eura.

Talijanski prvoligaš službeno je potvrdio transfer igrača koji je ranije danas obavio liječnički pregled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskustvo na lijevoj strani

Young je vrlo iskusan igrač koji može odigrati pozicije lijevog braniča i krila te bi se trebao lagano uklopiti u formaciju 3-5-2 koju koristi trrener Intera Antonio Conte.

Younga su u Interu dočekala dvojica bivših suigrača, belgijski napadač Romelu Lukaku i čileanski reprezentativac Alexis Sanchez, a Old Trafford je napustio nakon osam i pol sezona, pola godine prije isteka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ashley je želio krenuti u novu avanturu, a bliži se 35. rođendanu. U klubu je obavio sjajan posao. To je bila prilika koju mu nismo mogli uskratiti, a dobili smo i odštetu za nekoga tko je bio toliko vjeran našem klubu", izjavio je glavni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Soskjaer.

Bogata karijera

Young je seniorsku karijeru započeo u Watfordu 2003. godine, a 2007. je prešao u Aston Villu iz koje je 2011. stigao na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu engleske reprezentacije je debitirao 2007. godine i ostvario 39 nastupa u kojima je postigao sedam golova. Posljednju utakmicu u reprezentativnom dresu odigrao je u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018. protiv Hrvatske.

Ove sezone Inter se bori s Juventusom za naslov prvaka u Italiji. Nakon 19 odigranih kola Juve je prvi s 48 bodova, a drugoplasirani Inter ih ima dva manje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo