BRITANSKI MEDIJI SELE MODRIĆA 'KUĆI': / Real želi najboljeg igrača Tottenhama i spreman je na zamjenu?!

Image
Foto: AFP

Nije tajna da je London jedna od omiljenih šoping destinacija Real Madrida, a Perez bi u novu nabavku tamo mogao već sljedećeg ljeta.

11.10.2017.
14:16
AFP
VOYO logo

Luka Modrić i Gareth Bale bili su zvijezde Tottenhama i u odličnoj formi kada su prešli u redove Reala. Madriđani su ponovno bacili oko na glavnog igrača kluba, napadača Harrya Kanea koji igra u odličnoj formi.

Navodno su spremni i na zamjenu te bi u suprotnom smjeru mogli poslati nekoga od trojca Benzema, Modrić, Bale, navodi Guardian. Malo je teško povjerovati da bi to bio baš Modrić s obzirom da je jedan od glavnih igrača Reala unatoč godinama koje Britanci izdvajaju kao problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzemina forma često oscilira, Bale ima problema s ozljedama i izglednije je da bi se Real mogao pokušao riješiti jednog od njih dvojice. Ukoliko zamjene igrača ne budu uključene u dogovor, cijena za prošlogodišnjeg najboljeg strijelca Premier lige mogla bi biti paprena. Kane je prošle godine odigrao 37 utakmica u kojima je zabio 43 pogotka, a da to nije bilo slučajno, dokazuje i ove sezone - u devet dosadašnjih utakmica zabio je 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo