BRAZIL I VENEZUELA PRVI ČETVRTFINALISTI COPE: / Carioce prošle skupinu u velikom stilu s pet komada u mreži Perua

Image
Foto: Profimedia

Brazil je osvojio prvo mjesto sa sedam bodova, Venezuela je završila na drugom mjestu s pet,

22.6.2019.
23:17
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Brazila i Venezuele plasirali su se u četvrtfinale ovogodišnje Copa Americe iz skupine A, Brazil je osvojio prvo mjesto uvjerljivom 5:0 pobjedom protiv Perua u Sao Paulu, dok je Venezuela osigurala drugu poziciju 3:1 pobjedom protiv Bolivije u Belo Horizonteu.

Brazil je osvojio prvo mjesto sa sedam bodova, Venezuela je završila na drugom mjestu s pet, a prolasku u četvrtfinale još se može nadati treći Peru s četiri boda jer će dalje dvije od tri treće reprezentacije iz svih skupina. Bolivija je okončala natjecanje na posljednjem mjestu bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAD NE MOŽE HRVATSKA, MOŽE DANI OLMO: /

Španjolci se plasirali u polufinale Europskog prvenstva

Image
KAD NE MOŽE HRVATSKA, MOŽE DANI OLMO: /

Španjolci se plasirali u polufinale Europskog prvenstva

Brazil je pitanje pobjednika u Sao Paulu riješio u prvih pola sata utakmice uz obilatu pomoć peruanskog vratara Gallesea koji je loš reagirao u sve tri situacije. U 12. minuti Gallese je ostao kratak nakon kornera Brazila, a loptu je u mrežu na kraju proslijedio Casemiro, sedam minuta potom Gallese je loptom napucao Firmina od kojega se lopta odbila u vratnicu, ali se onda potom i vratila u noge brazilskom napadaču koji je potom bez problema zatresao mrežu. Na 3:0 je u 32. minuti povisio Everton udarcem sa 20-ak metara iskosa u bliži kut "zaspalog" Gallesea.

Na 4:0 povisio je Dani Alves u 53. minuti, a konačnih 5:0 postavio je Willian u 90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venezuela je nakon dva 0:0 remija u prva dva nastupa stigla do vodstva protiv Bolivije već u 2 minuti preko Machisa, a isti je igrač u 55. minuti povisio na 2-0. Bolicija je smanjila na 2-1 golom Justiniana, ali je Martinez samo pet minuta potom vratio Venezueli dva gola prednosti. Za Venezuelu će ovo biti četvrti četvrtfinale u povijesti na Copa Americi, a sva četiri je ostvarila na posljednjih pet izdanja južnoameričkog prvenstva. Najbolji rezultat ostvarila je 2011. u Argentini kada je bila četvrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo