BRAVO, SLAVENE: / Ova utakmica je dokaz kako je napravio dobru momčad!

Image
Foto: Screenshot Youtube

Slaven Bilić nastavlja s odličnim rezultatima. Njegov West Ham je odigrao 2:2 protiv favoriziranog Manchester Cityja u Londonu, a nakon dvoboja gosti mogu biti sretni što su uspjeli doći do boda.

23.1.2016.
21:00
Screenshot Youtube
VOYO logo

Hammersi su, naime, dvaput vodili. Oba puta je bio strijelac Enner Valencia, ali skupocjeni suparnici sa sjevera su imali odgovor preko svoje zvijezde. Aguero je oba puta izjednačio, a u 81. minuti je postavio konačni rezultat 2:2. Bilićeve trupe su tako propustile preskočiti Manchester United na petom mjestu, ali sumnjamo da itko ima pravo biti previše tužan od navijača Hammersa. Hrvatski trener radi fantastičan posao.

http://dai.ly/x3o1rvr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat je bitan, ali kako smo igrali me čini ponosnim. Ukoliko odigraš neodlučeno protiv Cityja i budeš malo razočaran, znači da imaš dobru momčad", kazao je Bilić nakon utakmice.

Nikica Jelavić je u momčadi Slavena Bilića odigrao završnicu utakmice, nakon što je u 87. minuti zamijenio dvostrukog strijelca Valenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Leicester na svom terenu s uvjerljivih 3-0 svladao Stoke i došao do 47 bodova, Manchester City nakon 23 kola za prvoplasiranom momčadi zaostaje tri boda, baš kao i Arsenal koji ima utakmicu manje. West Ham je s 36 bodova na šestom mjestu, samo s bodom manje od petoplasiranog Manchester Uniteda koji je u subotu na Old Traffordu s mininalnih 0-1 poražen od Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo