Bravo, Niko! Sjajni Kranjčar zabio bogatim Rusima!

Nogometaši kijevskog Dinama i Anžija odigrali su neodlučeno 2:2 u prijateljskoj utakmici u španjolskoj Marbelli. Strijelac za ukrajinski klub bio je i naš Niko Kranjčar.

2.2.2013.
19:35
VOYO logo

Igrao je 28-godišnji veznjak od prve minute, a u dvadesetoj je doveo Kijevljane u vodstvo. Do poluvremena je bogati ruski klub u potpunosti preokrenuo rezultat u svoju korist golovima Mbarka Boussoufe i Jurija Žirkova.

U 69. je minuti Dinamo ipak izjednačio i to nakon autogola Santosa. Kranjčar je izašao iz igre u 52. minuti, dok Ognjen Vukojević u ovoj utakmici nije dobio priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknimo i da je u 71. minuti u igru za Anži ušao Brazilac Willian koji je u četvrtak došao iz Šahtara uz 40 milijuna eura odštete.

A Willianovi su donedavni suigrači su u finalu turnira u La Mangi svladali poljski Widzew iz Lodza s 2:1. Šahtar je u vodstvo došao u 18. minuti kada je kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna asistirao Henrihu Mhitarjanu za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 82. minuti je pobjedu ukrajinskog prvaka potvrdio hrvatski Brazilac Eduardo, a za Poljake je u sudačkoj nadoknadi smanjio Bartolomiej Pawlowski. Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, a Eduardo je ušao u 70. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo