BRAVO, DUDU! Dobio priznanje kojem se ni sam nije nadao: / 'Za mene je ovo velika sreća i ponos'

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukić

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva (33) proglašen je najboljim igračem Šahtara u prošloj sezoni.

27.6.2016.
13:20
Pixsell, Sanjin Strukić
VOYO logo

Eduarda su za najboljega odabrali navijači Šahtara putem klupske internetske stranice. Hrvatski Brazilac je dobio 864 glasa, plasiravši se ispred najboljeg klupskog strijelca Alexa Teixeire (776) koji je usred sezone otišao u kineski Jiangsu Suning.

'Želimo biti prvaci'

Eduardo je u prošloj sezoni sklupio 41 nastup i postigao 18 pogodaka, a uspjeh je tim veći kad se uzme u obzir da je u većini utakmica ulazio s klupe. Naš se napadač prošlog ljeta vratio u Šahtar nakon jednogodišnje epizode u Flamengu. Doveden je prvenstveno kako bi bio džoker, a sezonu je okončao kao najbolji igrač kluba iz Donjecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretan. Hvala momčadi jer smo svi povezani na terenu. Nema individualnog uspjeha bez podrške suigrača. Imali smo dobru sezonu, a ja sam izabran za najboljeg samo zahvaljujući momčadi", rekao je skromni Eduardo, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo velika sreća i ponos. Mislim da dosta toga mogu zahvaliti svome iskustvu, kvalitetu svoje igre i sreću. Važno je i povjerenje trenera i shvaćanje kada igrača treba poslati u igru. Čeka nas nova sezona, a nama istinski nedostaju pobjede i trofeji. Želimo postati prvaci, to ja naš glavni cilj i učinit ćemo sve da osvojimo naslov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo