FOTO: / Mamićev Dinamo u nemogućoj misiji!

Nogometaši Dinama u utorak ujutro otputovali su u bugarsku Sofiju gdje ih u četvrtak očekuje susret 2. kole Europske lige protiv Ludogoreca. Susret je na rasporedu u 21.05 sati.

2.10.2013.
11:34
VOYO logo

Nakon maksimirskog debakla protiv Černomoreca (1:2) u 1. kolu Europske lige, ukoliko žele ostati u kombinacijama za prolaz u proljetni dio natjecanja, dinamovci moraju do pobjede protiv Ludogoreca.

S obzirom da su Bugari u 1. kolu priredili pravo iznenađenje pobijedivši nizozemski PSV usred Eindhovena s 2:0 i najavili velike stvari, Modrima nikako neće biti lako. Štoviše, trenutni pogled na tablicu iz ove perspektive odaje kako je pobjeda Dinama gotovo nemoguća misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nadamo se kako se hrvatski prvak pronaći način da iznenaditi moćne Bugare.

"Želim da budemo agresivniji. Samo agresivno, a Dinamo uvijek igra otvoreno, igrat će tako i u Sofiji, tražit ćemo pobjedu. Gledali smo Ludogorec nekoliko puta uživo i na snimkama, imamo i iskustva s njima", rekao je optimistični Modri strateg Branko Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je uoči puta ostao bez jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Antolić se javio uoči puta, ima temperaturu i probavne probleme, tako da ne putuje s nama", rekao je Profesor, piše Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo