Trener Dinama na mukama: 'Nikad nisam bio u težoj situaciji!'

'Prije Hajduka imat ću momčad na raspolaganju samo na dva treninga, ali praktički prije derbija odradit ću samo jedan pravi trening! Dugo sam trener, no nikad nisam bio u težoj situaciji!

11.9.2013.
8:43
VOYO logo

Branko Ivanković će svoju novu eru u Dinamu započeti derbijem s Hajdukom na Poljudu, a uoči njega će imati vrlo malo vremena za pripremu momčadi.

"Prije Hajduka imat ću momčad na raspolaganju samo na dva treninga, ali praktički prije derbija odradit ću samo jedan pravi trening! U četvrtak stižu izraubani reprezentativci iz Koreje, te Soudani i Fernandes, pitanje u kakvom stanju. Dečki koji dolaze iz Koreje će biti u jet lagu, bit će problema, ali što se može. Dugo sam trener, no nikad nisam bio u težoj situaciji! Ali imam iskustva. U karijeri sam se morao snalaziti, recimo, zbog ramazana, trenirao sam u 22 sata navečer, prilagođavao sam se raznim podnebljima i običajima. Mislim da sam se uvijek dobro snalazio. Naravno, igrači će morati napraviti izuzetan napor da bismo kroz dogovor i taktičku pripremu kompenzirali nedostatak treninga", rekao je Ivanković Sportskim novostima i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo, na Poljud kreće po pobjedu! Splićani su osvježenje prvenstva, u Superkupu su u Maksimiru igrali neodlučeno, ali to nama ne stvara problem. U Split putujemo po trijumf, želimo na vječnom derbiju stvoriti naviku pobjeđivanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo