Fotografija šokirala naciju: Stražnjicu brisao novčanicama

Branič West Bromwich Albiona Liam Ridgewell (28) uznemirio je dobar dio engleskih navijača fotografijom na kojoj stražnjicu briše funtama.

3.12.2012.
12:19
VOYO logo

Branič koji tjedno zarađuje oko 20 tisuća funti tjedno fotografiju je napravio s namjerom da se našali sa svojim prijateljem, no ona je dospjela do ruku navijača koji su je poslali The Sunu.

Čelnici kluba ogradili su se od onoga što njihov igrač radi u vlastitom toaletu, javnost ga je proglasila arogantnim, a on se oglasio i ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam da samo jedan moj prijatelj vidi ovu fotografiju koja je nastala prije osam mjeseci i rezultat je oklade koju sam dobio. Nažalost procurila je u javnost i razumijem reakcije koje je izazvala. Ispričavam se zbog toga", rekao je Ridgewell, dok je anonimni navijač koji je fotografiju poslao The Sunu poručio:

"Ljudi u West Bromwichu zarađuju djelić onoga što ovaj idiot ima i još se sprda sa svojim bogatstvom. Gadi mi se. Oduvijek smo mislili da su nogometaši arogantni i preplaćeni mamlazi i ovo samo potvrđuje tu tezu", izjavio je navijač koji je prokazao braniča svog kluba, dok je drugi navijač dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi zanimljivo čuti kraljicu na ovu temu. Prije sto godina bi ga objesili zbog ovakvog poteza".

U komentarima fotografije koja je podijelila Englesku ima i onih koji brane ovaj potez braniča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novac je njegov, neka radi s njim što želi", napisao je jedan čitatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo