'Messi je curica! Nogomet je igra za muškarce!'

'Messi je curica, baš kao i Higuain. Tijekom cijelog dvoboja obojica su se samo žalili i tužakali sucu. Messi se bio prestrašio jer ništa nije mogao učiniti.

14.9.2012.
11:31
VOYO logo

Iskustvo je to stopera peruanske reprezentacije Carlosa Zambrana iz dvoboja 8. kola južnoameričkih kvalifikacija protiv Argentine u Limi koji je završio 1:1 nakon što je upravo Zambrano domaćine doveo u vodstvo u 22. minuti.

Petnaestak minuta kasnije konačan je rezultat postavio Gonzalo Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xth99g "Messi je curica, baš kao i Higuain. Tijekom cijelog dvoboja obojica su se samo žalili i tužakali sucu. Kad su vidjeli da nam ne mogu ništa, argentinski su napadači postali frustrirani", izjavio je Zambrano pa dodao:

"Messi se bio prestrašio jer ništa nije mogao učiniti. Higuain me pokušavao isprovocirati tijekom cijele utakmice, ali nisam zagrizao. Ignorirao sam njegove trikove. Argentinci su se ponašali frustrirano jer nisu našli način da nas nadigraju. Pokušali su tada s uvredama. Misle da su nedodirljivi, ali su u krivu. Nogomet je igra za muškarce", kazao je Peruanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo