Božo Sušec vraća se u velikom stilu!

Na presici za novinare u utorak potvrđeno je da će se utakmice 1. HNL prenositi na MaxTV-u i tako prvi put u povijesti domaće nogometne lige neće biti na državnoj televiziji ni na radiju.

19.7.2011.
11:58
VOYO logo

"Izrazito nam je zadovoljstvo što smo partnera za prijenos utakmica Prve hrvatske nogometne lige našli u T-Hrvatskom Telekomu jer to, osim ozbiljnog partnerskog odnosa, osigurava i udvostručene napore prema zajedničkom cilju da hrvatski nogomet dignemo na višu razinu", rekao je Branko Laljak, predsjednik Udruge profesionalnih klubova Prve HNL.

Gledatelji će umjesto dosadašnjih 30, imati priliku gledati više od 100 utakmica u izravnom prijenosu. MAXtv će prenositi sve utakmice Dinama i Hajduka, većinu susreta Rijeke i Osijeka, te najvažnije utakmice drugih klubova iz HNL-a. Derbiji svakog kola bit će dostupni u osnovnom MAXtv paketu, a sve ostale utakmice moći će se gledati u sklopu Sportskog paketa MAXtv-a, na kanalima Arenasport1 i Arenasport2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već prvi susret kojim i službeno počinje nova sezona HNL-a, onaj između Hajduka Šibenika u utorak od 20 sati, komentirat će Božo Sušec.

"Ja ovih dana prenosim sve utakmice s Cope Americe, tako da je ovo zapravo moj povratak HNL-u, dobrom, poštenom i časnom Hajduku i Šibeniku. Inače, imat ćemo svaki tjedan tri do četiri utakmice HNL-a", izjavio je Božo Sušec za sportski.net te dodao kako zasad još uvijek nije u planu i posebna emisija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada još ne, ali moguće je da će kasnije biti i emisija".

Svakoga tjedna će u osnovnom paketu biti derbi kola, dok će ostale utakmice biti u sportskom paketu. Primjerice, u osnovnom paketu u petak bit će prijenos utakmice između Osijeka i Rijeke, a u subotu Dinama i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo