BOŽINOV POTPISAO ZA RIJEKU I PORUČIO NAVIJAČIMA: / 'Prije ću krepat nego molat i ostavit ću srce na terenu'

Image
Foto: NK Rijeka

"Čuo sam sve najbolje o navijačima i Armadi. Navijaju od prvog do zadnjeg trenutka i naša je obaveza dati sve od sebe", rekao je Bojinov

7.2.2018.
16:51
NK Rijeka
VOYO logo

DALIĆ POSJETIO RIJEKU, A U REDOVIM PRVAKA IMA JOŠ DOBRIH VIJESTI: Kek jača momčad jakim imenima

Image
DALIĆ POSJETIO RIJEKU, A U REDOVIM PRVAKA IMA JOŠ DOBRIH VIJESTI: /

Kek jača momčad jakim imenima

Image
DALIĆ POSJETIO RIJEKU, A U REDOVIM PRVAKA IMA JOŠ DOBRIH VIJESTI: /

Kek jača momčad jakim imenima

Iako se pretpostavljalo već neko vrijeme, vijest da je Valerij Božinov novi igrač Rijeke postala je službena u petak 7.2. U klub je Bugarin stigao kao slobodan igrač, a s klubom s Rujevice je potpisao ugovor na šest mjeseci s opcijom produljenja na još dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dala priliku da uživam u nogometu. Hvala predsjedniku Miškoviću i svima u klubu, te treneru Keku. Hvala svima, presretan sam i jako sam zadovoljan", izjavio je novi napadač Rijeke, kojem su suigrači već dali i novi nadimak - Božo.

'Napravit ćemo sve da osvojimo barem jednu titulu'

Bugarski internacionalac u karijeri je igrao za velike svjetske klubove poput Fiorentine, Juventusa i Manchester Cityja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavit ću srce na terenu i da ove godine osvojimo barem jednu titulu. Neka to bude barem Kup s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo se boriti do kraja u svakoj utakmici i napraviti sve da osvojimo barem jednu titulu", rekao je Božinov koji je i odradio dobar dio priprema s momčadi u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala ekipi i suigračima koji su me od prvog dana prihvatili i bili prema meni jako korektni. Odnos je fenomenalan i hvala im na tome. Vjerujem da ćemo se što prije uigrati i da svi damo maksimum na travnjaku. Vidio sam natpis navijača koji kaže: Krepat, ma ne molat! I ja ću isto prije krepat, nego molat i ostavit ću srce na terenu. Čuo sam sve najbolje o navijačima i Armadi. Navijaju od prvog do zadnjeg trenutka i naša je obaveza dati sve od sebe", rekao je za kraj Bojinov na službenom predstavljanju u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike