BOYSI PRIREDILI ŠOU U VILLARREALU: / Stigli ispred hotela u kojem se nalaze Modri, a onda je krenulo...

Image

Modri se bore za polufinale Europske lige

15.4.2021.
20:09
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo gostuje u četvrtak kod Villarreala u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige, no koronavirus je potpuno ugušio nogometno ozračje u tom gradiću s 50.000 stanovnika na jugoistoku Španjolske.

"U mjestu već dugo nemamo osjećaj da se događa nešto bitno kada se igraju utakmice", kaže 16-godišnji Joel Irate dok šeće pustom glavnom ulicom. On će na televizoru u svom stanu gledati hoće li njegov Villarreal obraniti prednost od 1-0 stečenu prije tjedan u Zagrebu. Irate, baš kao i ostali navijači, niti nemaju izbora gdje pogledati susret koji počinje u 21 sat, jer se zbog sanitarnih mjera svi ugostiteljski objekti zatvaraju već u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski sat

Čak ako Villarreal i uđe u polufinale nitko neće izaći van proslaviti, jer u 22.00 sata počinje policijski sat.

"Baš se ništa ne događa", napominje redar u bezbrižnom razgovoru sa svojim kolegom pored ulaznih vrata na stadiom. "Sve protječe kao da i nema utakmice", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A unatoč svim epidemiološkim mjerama nogometaši Dinama imat će podršku. Doduše ispred stadiona. Naime, u Villarreal je doputovalo 20-ak Boysa koji su prije utakmice pred hotelom došli dati podršku igračima uoči ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo